Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara vackert

Den fula ankungen
vart aldrig en svan
fortfarande är den grådaskig till färgen 

Och det som skulle vara en färgglad fjäril
vart en nattfjäril som strävar efter ljuset 




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-12 19:29



Bookmark and Share


  Fred Linz
Tack, mycket fin och för mig sorgefylld
2016-03-01

  S.A.I. Steve Lando
ankungar är fina
och nattfjärilar svävar fritt,

obehövligt utav annat ljus

Det är vackert
och din dikt är fin
2012-08-23

    ej medlem längre
En tragisk historia men vackert berättat. Flitigt gjort!
2012-08-02

  Magica VIP
Smärtsamt skrivet, väl förmedlat, bra!
2012-07-12

  Robert Jonsson VIP
Håller med dig, ner med stenen i juicepressen make it gul eller som de säger i Italien Giallo
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP