Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av åtråns hunger



Under en tyst himmel

leder vi varandras vilja

uppför berget,

vi trotsar stegets vemod

och njuter oss förenade

av åtråns hunger.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-12 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnligt erotiska ord. Vackert formulerade.
2012-07-12

  alvan
Härliga rader!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP