Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll roar jag mej blott på Borgarnas bekostnad.........


Politisk humor......

£ Vet ni vad man kalla det om Sveriges nuvarande finansminister måste avgå efter valet 2014 ? Jo, då blir det BORGFRED i Sverige !

# Vet likheten mellan det engelska ordet för ett vanligt skadedjur och Sveriges Största Borgerliga parti ? Jo,..modeRATerna......


¤ Vet ni HUR man kan FÖRTYDLIGA det faktum att ett av regeringspartierna , det parti som har religiösa förtecken, är riktigt ILLA UTE och kan ramla ur Riksdagen vid nästa val ? Enkelt : "KRIStdemokraterna !"


& Kan ni , på ett bra sätt , POÄNGTERA hur ALLIANSREGERINGEN , långsamt men säkert, kommer att FÖRSTÖRA vanligt folks respekt för politiker i allmänhet och parlamentarismen i synnerhet ? Mycket enkelt : Med Reinfeldt vid rodret efter 2014 kommer vårt land att gå från DEMOKRATI till DEMONKRATI !


# Vet ni att man ,blott genom att plocka bort bokstäverna "R och E" ur beteckningen på den nuvarande regeringen, TYDLIGT kan se VART deras politik leder ? "ALLIANS - GER- INGEN " . Vi får INGENTING bra av dem, med andra ord.....


------








Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 217 gånger
Publicerad 2012-07-12 23:52



Bookmark and Share


  poetryGirl
Hi hhhi hhhirh moahahahah hahhhahhaha
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska