Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENS MÖRKA TIMMAR

Nattens mörka

tysta timmar

Låter dagen naken

träda fram

Ser

de inte dagen ser

 

Nattens mörka

tysta timmar

Hör

de inte dagen hör

Skuggorna som talar

och

ger funderingarna namn

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-13 11:10



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Härligt vacker dikt. Full av drömmar och längtan!
2012-07-13

  träsnidaren
snyggt formulerat...riktigt härlig vemodigtvacker dikt!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP