Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten får tala själv...


Skulle vilja - men vågar inte...





Skulle vilja

men vågar inte…

tro mitt hjärtas röst

Skulle vilja

hålla om Dig

och ge Dig all min tröst


Skulle vilja

smeka kinden

krama handen Din

Skulle vilja

kyssa munnen

men Du är inte min


Skulle vilja

springa mot Dig

slutas i Din famn

Skulle vilja

men vågar inte…

får längta i min hamn




Skulle vilja

ömt och varligt

stilla Ditt begär

Skulle önska

min Du vore…

tänk, om Du funnes här




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-13 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mjuk och vemodig längtan. Tycker mycket om din fina dikt.
2012-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och längtansfullt...
2012-07-13

  Bo Himmelsbåge
... en mycket öm och varm kärleksdikt om att längta ... men inte våga ... än ... men kanske känslan kan mogna och övervinna rädslan med tiden ... när förhållandena är de rätta ...? ... en underbar bild om känslor som flätas samman ...
2012-07-13

  walborg
All önskan är ju god - varav rädsla?
2012-07-13

  Rise Little One
Mycket väl skaldat av tveksamma stunder ... Jag bokmärker även denna.
2012-07-13

  träsnidaren
Vacker text/bild.

Jag får fina känslor, aningen sorgliga, när jag läser detta!
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter