Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig känna

 

under vågor
i halsen

simmar förtvivlat
i böljande blåa

och framför ögonen
svarta djupa

signaler
om vändning

men jag glömde
varifrån jag kom

och rädslan för att dö
är mindre än den

som vilar över
ytan

dit jag var på väg

i ögonen

som
aldrig
tar
slut

evigt djup
utan känslor

 




Fri vers av aspiration
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-13 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur långt du än simmar
så kommer du till slut
någonstans
2012-07-15

  Katharina BR
Berörande och vackert diktat.
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration