Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar - Är inte allas våra liv som pusselbitar och fragment - lyckliga när vi ser bilder och hittar mönster- bra och mindre bra?


Fragment av livets pussel




Pusselbitar

utslängda

här och där

utspridda....


Fragment

ibland söndertrasade

stundtals

helt bortglömda...


Hittar bitar

här och där

passar de ihop

lappar...

lagar...

hittar mönster...


Ser bilder

skriver mejl

skickar sms...


Söker -

hittar mig...


Skriver dikter

ringer samtal

förlåt...förlåt...förlåt...


Försöker förstå

rätta till

vad var plus

vad var minus

ser fel

och ändå...


Börjar sakta

sakta

känna mig

alltmer - HEL




Fri vers av Siggesdotter
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-13 13:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket vackra och tänkvärda ord!
2012-07-13

    ej medlem längre
Dina fina kloka ord stämmer till eftertankar och stannar kvar.
2012-07-13

  walborg
Det låter som att kliva ut ur en mörk tunnel och vara litet bländad i början tills man ser allt klart igen. Grattis.
2012-07-13

  Bo Himmelsbåge
... så sant ...! ... hela livet är som ett pussel ... man blir aldig klar ... svarta ... grå ... och ljusa bitar ... just nu har jag hittat några ljusa bitar ... det är jag väldigt glad för ... tack för en mycket fin och tankeväckande dikt ... samt vacker bild ...
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter