Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A flight for comfort

So fickle are these hearts of men,
To flit 'tween blooms and light only when,
The vibrant colors have strength to lend.
What does this fitful flight portend?




Fri vers av Albin Jonsson
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-13 14:40



Bookmark and Share


  dubbelve
Fick upp Mumford & Sons när jag läste det här. Lyssnar du på dem? Fruktansvärt fina texter :)
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson