Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesskur



I himlen ser jag din undran
varför, när och hur
när jag glider nerför berget
tömmer molnen sin minnesskur

Lusten är tappad för oss
gömmer den tid vi har gjort
finns ingen mening att se
vill glömma undan oss fort.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-13 15:54



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Så vackert
2012-07-13

    ej medlem längre
Vemod och naken sorg i en vacker blandning.
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP