Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄND DEJ INTE OM

Som en saltstod

ska du bli

om du vänder dej om

när du lämnar mej

 

Mina salta tårar

ska i alla mina dar

flöda över dej

och låta dej växa

Så gå

men vänd dej inte om

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-13 17:24



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Hoppas att det inte är en skrivarvän som du menar?
2012-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP