Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bli din tro



Vik en väg åt mig

kom sakta till min ro,

öppna din himmel för mig

och låt mig bli din tro.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-13 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
minst sagt.. en sådan vackerönskan!
2012-07-13

  Erik H.J Hultin
Välrimmad, musikaliskt klingande humanism i dess vackraste bemärkelse. Att tro på det heliga i den andre.
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP