Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ROPAR

Jag ropar

högt ditt namn

och du svarar

med kärlekens röst

 

Jag ropar

än en gång

och du svarar

med åtråns röst

 

Jag ropar

jag ropar

du fattas mej

 

Jag ropar

ända

tills jag finns

i famnen

hos dej

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-13 18:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Som man ropar får man svar!
2012-07-15

  M M Mannheim VIP
Ropa gärna mitt namn för vem skulle inte vilja vara i din famn!
2012-07-13

    ej medlem längre
Oh, så rasande emotionellt. Och äkta!!!
2012-07-13

    ej medlem längre
Så vackert, jag känner en melodi i orden...som en kärleksvisa.
2012-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP