Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Ibland känns det svårt

 

 

tårarna måste få rinna ibland

det lättar själen får ro, ibland

är tankarna för många då känns

nätterna så långa

 

när jag trivs så bra där jag nu har

min lägenhet, har bestämt mig att

här vill jag leva och bo så länge jag

kan och inkomsten räcker till lite

mer än hyra och mat

 

när vantrivseln börjar komma, jag

vill inte vara hemma eller så som

det händer ibland jag stänger in mig

då är jag glad att mina fyrfota vänner

finns dom visar sin glädje och kärlek

då mår jag snart ganska bra igen

 

 

anits 13 juli 2012

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-14 00:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fyrfota vänner har stora hjärtan....
2012-07-18

  Ljusletaren
Fyrfotade vänner är en lisa för våra själar ... så är det bara ;.)
/kram
2012-07-15

  Lars Hedlin
Bra textat vännen :)
2012-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Våra fyrfota vänner är ofta till stor tröst...
2012-07-14

  poetryGirl
jag är alltid lite rädd för hösten, men i december ser jag fram igen
2012-07-14

    Ken Cassel
Bra Stina! :)

Kramar
2012-07-14

  Christine Sabel
Dessa dagar får vi leva med,
så kommer det en ny, då solen
skiner igen, go weekend!
2012-07-14

  Bibbi VIP
Fin beskriven känsla.
2012-07-14

    ej medlem längre
Reva ur livet, fint
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP