Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ett oöverstämmande mellan teori och upplevd verklighet.




Paradox

 

 

Vem var jag egentligen

för dig,

nu när du

visat dig vara någon helt annan

än den jag trodde du var

för mig?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Katinka VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-14 18:33



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Du vrider perspektivet så enkelt, trots att det är så svårt! Kommer att tänka på en formulering som förföljt mig i ett antal år: "personligheten är situationsberoende"
2013-01-22

    ej medlem längre
Är en bitter verklighetsförankring som nog borde begrundas innan man fäller bedömandet..

Ironi!!Bra skiftat
2012-07-15

  Magica VIP
En främling...Men när lögner uppdagas kan sanningen forma Nya möjligheter.
2012-07-15

    JO:82
ujujuj ...det stämmer utmärkt det du skriver och det är mycket skrämmande för det är ofta så det är i verkligheten tyvärr
2012-07-14

    ej medlem längre
kanske livets oförutsägbarhet?
2012-07-14

    ej medlem längre
om man, ja du vet.. inte enkelt ju *
2012-07-14

    ej medlem längre
Den Vanligaste Genus-Besvikelsen
enligt mig:
vi sätter själva enskilt hemma ostört
upp ett antal förväntningar;

sen tror vi "nya partners" är tankeläsare;
för inte vågar vi i passionens yra fråga:

- Du Fiona, kan vi snacka lite om vad
sex egentligen betyder för din själ?

(typ)
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP