Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vet vi var tranorna är på vintern. I Spanien, claro!


Tranorna

 

 

 

 

Tranorna plockar i sig

av ekollonen som är lämnade

efter de vilda grisarnas framfart.

 

Skogens herre och fru,

de vackra Panterlo-katterna

ser tysta på i kulissen.

 

Med sin närvaro

i den svala morgondimman

är tranorna ett varsel.

 

Om att vintern

äntligen har kommit,

till de flacka markerna i Doñana.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-16 16:05



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vackert beskriven scen. Just det, tranor är inte enbart vårtecken …
2024-03-19

    Lena Söderkvist VIP
Naturens skådespel, förevigat av dig. Älskar alla katter.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP