Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick dessa tre ord av Liktenelegi: Blombladssnön Häpnar Friheten Skickar vidare tre av mina till Gunwale.


Rubicon (Stafett)

 

Sträcker upp händerna

mot körsbärsträdet

och fångar blombladssnön. 

 

Häpnar över att jag vågade

ta språnget över floden.

Stolt, känner jag Friheten! 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-17 12:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Här går vi framåt!
2024-04-26

    Lena Söderkvist VIP
Våren släpper onekligen loss känslor. Härligt, glatt skrivet.
2024-04-19

  Cikoria Blå VIP
Fint!
2024-04-18

  TrollTörnTrappan VIP
Höjden av fallande vår... ett underbart språng!?!
2024-04-17

  Gunwale VIP
När man vågat något är det helt naturligt att öppna famnen mot all världens körsbärsblom!
Ibland kan det ”vågade” vara just att bejaka lusten att göra som i vers 1 …
Slutsats: det är alltid rätt att fånga körsbärsblom.
2024-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP