Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förlorad son

 

 

Sorgen lägger sig över mig

som ett stort grått moln,

 

kalla fuktsvansar rinner ned

och tynger min krökta rygg.

 

Hur ska det någonsin vara möjligt

att kunna leva vidare här som vanligt

 

när varje andetag smärtar hårt,

i en mors brustna bröst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-22 09:54



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sorgen är som ett öppet sår. Den måste få tid att läka. Massor av känsla i dina rader.
2024-03-23

  Nina Nightwish
Tungt... Tanken går till ena sonens kompis mor.. Sonens kompis dog i början av mars.. Så svårt när unga människor dör..
2024-03-23

  liktenelegi VIP
Så gränslöst mycket sorg som ryms på dessa få rader.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP