Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, fick orden fältet, oupphörligt och plockar av Liktenelegi. Sänder tre ord vidare till Gunwale att fortsätta stafetten med.


Skärvor (Stafett)

 

Går barfota över fältet

där jag plockar skärvor

av min barndom.

 

Oupphörligt slår hjärtats

smärtsamma slag

och jag fortsätter att existera.

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-06 08:47



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint och mångtydigt.
Jag tänker att det kan vara vackra skärvor också, guld som lyser bland det sönderslagna
2024-04-07

    Lena Söderkvist VIP
Underbart. Metaforerna blir nästan fysiska.
2024-04-06

  Gunwale VIP
Om man hittar och sätter ihop alla skärvor blir det något helt …
2024-04-06

  TrollTörnTrappan VIP
Skärvorna gör sig fint i sammanhanget, fastän de kan vara ack så vassa att trampa på!?!

Skönt att livet går vidare, genom smärta, genom minnen, genom oupphörlighet...
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP