Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Den gången

 

 

jag minns än den gången

när jag låste dörren för den

allra sista gången

 

den gången lovade jag mig själv

att aldrig återvända, det har jag

heller inte gjort

 

det var som en sten föll från mitt

hjärta, jag kände mig fri, jag fick

ett eget liv behövde inte ha jour

tjugofyra timmar om dygnet

 

arbete blev arbete, så fick jag fritid

semester, det som känts så svårt, blev

ändå till lycka för mig

 

när jag stängde dörren, låste, la nyckeln

på den plats som blivit angiven, jag kände

lättnad mitt i allt det nya, det svåra

 

jag aldrig återvänt, saknar varken hus

eller omgivning, trots att platsen jag

bott och levat på i över tjugo år låg så

vackert invid sjön

 

anits 14 juli 2012   




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-14 23:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starkt berörande
2012-07-18

  ULJO
Du berör som vanligt med dina texter
2012-07-16

  Lars Hedlin
En känsla som för dig vidare.....
2012-07-16

    Maria Malm
Även om platsen är vacker, så är det inte en garanti för ett lättsamt liv..befriande ord.
2012-07-16

  Ljusletaren
En nytt kapitel i ditt liv ... bra att du inte tittar tillbaka utan lever i nuet. Varm applåd för det/ kram
2012-07-15

  Eva Helene VIP
Befriande känsla du ger uttryck så fint för här!
2012-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
När man väl bestämt sej så brukar det gå lättare...
2012-07-15

  Sofhia Wirström
berörande skrivet, fina rader om livet som pågår för oss alla.
2012-07-15

    ej medlem längre
Ja, så kan det vara...
2012-07-15

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-07-15

  aol
såna beslut står sej i längden,
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP