Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening

det tindrar om vattenpölen
ovanför trappan där vi rusade för några timmar sen
i monsunen som bröt ut
och varade i en halv minut
minnenas stenar krossades till grus
och fick en ny fasad
som jag vill putsa på
en ny sak att hålla av
dropparna från skyn
sprider glädje denna natt
då något fått en långvarig låga
samma stund som barndomen hann ifatt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-15 01:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du skriver spännande. Jag vill hela tiden läsa mer.
2012-07-18

  anits VIP
Mycket berörand skaldat
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling