Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka




det jag är bäst på

 

 

 

 

Jag gör bara det
jag är bäst på: Ingenting.

Gudagåvan min.

Jag skall dela med mig av
en hemlighet: Jag är slut.

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Catharina Edin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-15 15:19



Bookmark and Share


  Nanna X
jag skickar en reservdunk med lugn energi! kram!
2012-07-15

  Ingela Svenson VIP
Men jag har hört tala om berg och dalar...kram!
2012-07-15

    ej medlem längre
äsch da
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP