Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är Du verklig för mig



Alla mina drömmar,
dagar och nätter

andas i min längtan
bredvid mig,

vi vilar i en väv
av osårbara stunder,

vi bryter inga kvistar
för att nå fram,

så öppet är nu mitt hjärta
att slagen ekar genom skogen,

Nu är Du verklig för mig.








Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-15 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dina texter
andas rikt själsligt liv
och insikt. gillar mycket.
och så kärleksfullt.
2012-07-16

    ej medlem längre
Din varma hand har återigen målat en text som når långt in i själen.
2012-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP