Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar




Den kortaste natten på året

Jag tar ett kliv rakt ner i gruset.


Silkeskjolen fladdrar

Grässtrån smeker min hud när jag passerar.


Himlen känns lätt mot pannan och jag tänker

”det blir kanske regn inatt”.


Jag ser fjärilar, men de ser inte mig.


Jag undrar om tiden alltid stannar här,

på en plats där motorvägen aldrig hörs.


Finns det drömmar här som är oupptäckta?


Tänker tillbaka, minns stort.


Vinden viskar



”det är den kortaste natten på året.”




Fri vers av smintellivis
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smintellivis
smintellivis

Mina favoriter
Haiku 01