Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MINNEN

 

 

att inte minnas

eller

att inte vilja minnas

vad är skillnaden

det är något jag tänkt

på väldigt länge

inte dagar, månader

utan år

 

jag vill inte minnas

kan inte hjälpa det

minnena finns kvar

jag känner att dom

bleknar mer och mer

för varje gång jag sätter

ord på allt, ser dom

präntade på papper

 

det gör mig lugnare

att försöka glömma

är svårt men det går

med mycket tålamod

ett litet steg varje dag

så hoppas jag en gång

få känna mig tillfreds

med livet och den jag är

och vill vara

 

anits 16 juli 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-16 23:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skriva är ett bra sätt...kram
2012-07-18

  Michaela Dutius
Skriva ner det svåra är som att lasta ur ryggsäcken.
Fint beskrivet
2012-07-18

  Anya VIP
Minnen är komplicerat. gäller att försöka spara på de goda minnena, men det kan vara svårt.
2012-07-17

    maija tuori
Tack och lov,att Du har förmåga att skriva även dem svåra som Du har gått igenom i livet /är en bra sätt att bearbeta /kraaam
2012-07-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ta ett litet steg varje dag och koncentrera på de minnen som är goda...
2012-07-17

  Eva Helene VIP
Fortsätt att skriva - en god hjälp när de plågsamma minnena tränger sig på!
2012-07-17

  poetryGirl
en del minnen är svåra,, det blir svårt att glömma...även om jag önskade det
Fint skrivet!
2012-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det finns minnen och så finns det Minnen.
Somt vill man helst förtränga.
Jag tror att en nyckel finns i Rom 12:2. Just detta med att förnya sitt sinne, fylla på med det nya, goda så att det gamla inte längre får plats.
2012-07-17

  Bibbi VIP
Att skriva har varit min räddning och hjölp att komma igenom de svåraste minnena.
2012-07-17

  ULJO
Det är de goda minnena som gör tillvaron mer meningsfylld och ger glädje till att vilja leva
2012-07-17

    Birgersdotter VIP
Ja det hoppas jag ..hjälper sätta på pränt...
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP