Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digital love. Digital mind.

Likt den lekande låten som slår än i mina barnöron kan ibland tyckas, men jag påminns om att vi hela tiden flyger med vingars slag i alldeles för höga skyar som lider av tystnaden.
Där vi inte platsar, eller åtminstone inte jag.

Precis som din frånvaro orsakar ekande tomhet framför mig.

Där uppe i den gråskaliga atmosfären, en liten del som människa jag får veta mer av.
Och om jag får en del? Måste jag även då ge?

Mina tankar valde dig idag, precis som nattens drömmars persienner vilade lugnt men jag blir inte vaggad av lugn när jag vaknar av att veta att i en illusion kan man få det man behöver
till vilken nytta då? Du är ju inte här?

Och jag var så dum, så naiv idag när jag sökandes försökte finna någon som kan fylla din plats.
Men den lilla biten fylls alltid med något annat, som om du stod på tur.
Vilket du inte gör.

Men jag vet att simplicitet är en dygd i vissa avseenden..
Precis som denna text som förklarar allt det där som jag inte förmår.

Last night I had a dream about you
In this dream I'm dancing right beside you
And it looked like everyone was having fun
The kind of feeling I've waited so long




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-17 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP