Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där hårda i dig

det där hårda i dig
är bara det du
som inte vågar
vara mjukt

det där grymma i dig
är bara det du
som inte vågar
vara milt

det där du i dig
är bara det du
som inte vågar
vara nåt annat
än du




Fri vers av yoakimu
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-17 23:52



Bookmark and Share


  AgnesP
Tycker väldigt mycket om denna.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu