Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A time for us.

Jag vet att ditt hjärta tickar och när skenet går förbi dig på ett helt annorlunda sätt än vad jag gjorde, hinner det med flera varv
Du inväntar klockslag bidande inför någon annan än mig
Där din dörr har en annan form vars sida jag aldrig får skåda
Varken för dig
Eller mig

Öppnas den aldrig för oss igen.


Jag tog en promenad idag över en bro där mina fötter passerade regnets bittra tårar vid marken som jag gick på
Där betongen under mig var lättare än klumpen i mitt hjärta
När tårarna var mer betyngande än regnet som smattrade på den dumma idiotiska HTC skärmen, förbannat märke förövrigt..

Nya låtar svämmade över öronen medan jag gick
Jag kunde inte avgöra vilka tårar som var mina eller molnens frigörare
I hörlurarna ekade bara rösten från Mammút -Dýradóttir som hela tiden stod på repeat
likt tankar som aldrig hinner snurra någon annan melodi

En upplevelse jag önskar att jag inte hade några känslomässiga band till
Om någon kunde kapa eller förstöra, bränna eller vad som helst
Men när jag tänker efter
Är allt en jakt efter en trygghet
Falsk trygghet

Vi lever bara som hamstrar
kring en ständig roterande klocka
När alla känslor tickar på
Med tankar som står stilla
och när allt kommer omkring
visar allting...




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP