Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slog mig vid en kvällspromenad att jag lever liksom mitt i en tavla av pastoral idyll. Men som vanligt kan inte fotot göra rättvisa åt verkligheten.<br>


Pastoral idyll


Ljusets pensel målar
med kvällssolens strålar
en bild av pastoral idyll
med mängder av grön klorofyll
som betas av hornprydda kreatur 
i vacker, fridfull natur




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 08:41



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Det är väl bara att utbrista i ett samfällt 'mu'!
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP