Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte som det verkar.


Fb

Hej bloggen!
Skriver ett inlägg om allting men ingenting vettigt och hoppas på någonting.
XoXo




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-07-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP