Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mänsklig

jag gjorde vad man gör när man är rädd

när du kom för nära

när du blev mer än en Pojke

stängde jag dig ute
hittade anledningar

för att få ha mitt utrymme kvar

sa

jag måste rädda mig själv


fastän du gjorde det
så bra




Fri vers av aspiration
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-18 12:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Luft kan man inte leva utan ;)
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration