Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och om, kommer vi ändå inte vara samma

pratar om
förändringar som sker
i takt med livet
där han placerade det
tusen kilometer bort

på golvet suckar jag
under tyngden av min saknad
vinterkylan kommer
och mina kängor är mörkröda
men Han är inte
kvar

här i min etta
med håliga väggar och
rostiga rör utan
varma armar och
skäggstubbig haka

är den mest
spöklik fastän jag
älskar den och
Han for
jag tog mig hit

och ingen av oss

vet ifall
vi någonsin träffas


igen




Fri vers av aspiration
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 14:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hört talas om mail
mobiler, facebook
eller ett gammalt hederligt
äkta BREV

Lycka till vännen ;)
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration