Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRAR FALLER TYST

Tårar fallet tyst

och stilla

från själens djup

Känns

som jag har kastas

nedför stup

Ser mot toppen

Svår att nå

Likt orden

som jag ej förstår

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-18 20:21



Bookmark and Share


  menspoeten
Fantastiskt vackert!
2012-07-29

  bittemi VIP
sorgsna ord vackert förmedlade av dej!
2012-07-19

  M M Mannheim VIP
...kanske handlar det mer om hopp. Uppåt jag skådar...
2012-07-18

    Yarissa
berör!
2012-07-18

  M M Mannheim VIP
Vacker sorgesam dikt! Applådad!
2012-07-18

    ej medlem längre
Smärtsamt vackra ord...känner sorgen mellan raderna.
2012-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...
2012-07-18

    Birgersdotter VIP
berör
2012-07-18

    ej medlem längre
Usch, så bra
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP