Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam man som grät

Jag skrev mitt liv till sagor,
en dold, förtrollad värld.
Men så kom livets slagor
och allt blev aska
i en förkolnad härd.

Jag sjöng den sköna visan
men gömde den i moll.
För inget gav mig lisan
och allt var masker,
en allt för spelad roll.

Jag skrev de vackra orden
ur mörka tankars nät.
Jag gick en tid på jorden -
där ingen märkte
en ensam man som grät.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 588 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-07-18 20:37



Bookmark and Share


  B-Nita
Jag tycker det är sällan någon lyckas med rimmen och att samtidigt behålla känslan så bra som du gjort i den här. Imponerande.
2012-07-25

  Bibbi VIP
Grattis till ny placering!
2012-07-24

  Yrre VIP
Oj, berör. Förträffligt rim, oanade ord kombinationer, helt enkelt jättebra!
2012-07-24

  ULJO
Som vanligt berör du med dina vägjorda texter
2012-07-22

  träsnidaren
Här var det sann poesi!

MYCKET BRA!!
2012-07-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-07-19

    R Peiper VIP
Snyggt!
2012-07-19

  Änglaögon
Berörande vackra rader!
2012-07-19

  NågonAnnans
Blir berörd av dina ord. Jag känner en ensamhet i den här dikten. Kram!
2012-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsna ord...
2012-07-19

  Linda CH VIP
Fint språk och känslofullt innehåll!
2012-07-19

  walborg
Blir lessen av denna sorgsna uppgivenhet i texten - vackert, vemodigt. Du är en mästare att skildra dessa tillstånd.
2012-07-18

  La Magnólia VIP
Vackert och berörande skriftar du ...
2012-07-18

    ej medlem längre
Berör du gör med dina ord...
2012-07-18

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L