Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester

Det är någonstans
i röran
där dagar smälter samman
till upplevelser
småglimtar av liv

som overklighetskänslan infinner sig
alla vanor och rutiner är bortblåsta
och existensen blir mer eller mindre drömlik

likt en hoppfull zombie går man
med blicken mot vädergudarna
och undrar bara en sak;blir det varmt idag?




Fri vers av ~alruna~
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-19 13:33



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Vardagsdikt i bra bemärkelse! Skojig!
2012-07-19

  träsnidaren
Jag gillar denna...du fick mig att le! Tack!
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~