Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU LILLA ASFALTBLOMMA

Du lilla asfaltblomma

så vacker där du står

Att du är rädd

för hårda skor

jag förstår

Ty jordelivet de är inte

de vi tror

Mycke mer

än godhet och kärlek här bor

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-19 19:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja asfaltblommorna är fantastiska, att de orkar och har kraft att komma upp!
2012-07-23

    ej medlem längre
Varma fina ord från en poet med ett varmt hjärta.
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP