Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGOR


Skuggor som aldrig suddats ut
är
som riv märken på tapeten, i
risporna dansar minnena och
får full uppmärksamhet, som
ett jäkla tomtebloss




Fri vers av Yarissa
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-19 20:56



Bookmark and Share


    nånja
skärande känsla
2012-07-31

  zallander
like
2012-07-20

  anits VIP
Så sant, så kan det kännas många gånger
2012-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa