Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord från min 4åriga dotter. Ibland kan man inte hålla tillbaka tårarna


Mamma, solen skiner bara för dig

Hon är fylld av energi och kärlek.
Mitt underbara barn.

Hon ger mig en banan och stryker en hand mot min kind.
Mamma ät den nu så du blir frisk.

Så omtänksam och kärleksfylld.

Jag ler och hon kramar mig.
Hon viskar i mitt öra,
Mamma, solen skiner bara för dig.

Lyckan, kärleken är oändlig.
Mitt älskade barn,
mamma finns bara för dig!




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-23 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP