Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


SOMMARKVÄLL PÅ KYRKOGÅRD



Att vandra bland gravar och gravvårdshällar
i vackra ljusa sommarkvällar
skänker en förunderlig vila.

Här larmar ej längre dagens id,
här råder det en stilla frid,
här kan tankarna ostört ila

till tid och stund som en gång var,
som klart i minnet lever kvar,
som aldrig går att förglömma.

Nog tynger väl sorgen ännu vårt bröst,
men minnena skänker oss ändock tröst,
de finns i hjärtas gömma.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-07-25 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl