Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå vilse

Jag gick inte sönder
blev inte ihopklistrad igen

blev inte skadad
inga sår som går att läka

det är bara närvaron
av det frånvarande
som saknas

hur ska jag hitta tillbaka
till att gå vilse igen

när jag aldrig gått vilse?




Fri vers av yoakimu
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-25 10:58



Bookmark and Share


  walborg
Att våga det okända
2012-08-20

    ej medlem längre
Åh. Så bra.
2012-07-29

  AgnesP
Underbar:)
2012-07-25

    ej medlem längre
snårskogsskrivet och en klok fundering, vilse äger
liksom:-)
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu