Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opp & hoppa - limerick

 

En piga ifrån Katmandu   
vars husbonde sover till sju
har vänstrats med tuppen
och lyckas få upp én
till morgonens kuckeliku




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-25 11:44



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
ha ha ha den var vitsigt finurlig..
2012-07-30

  bittemi VIP
Lockar till skratt! Bra!
2012-07-30

  zallander
snyggt och
proffsigt
2012-07-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag som är
limerickdiggare
glädjs åt att Dina
blir piggare och
piggare.
2012-07-30

  Aftonvännen
Får lite svårt att avgöra om det är en sexuell naturupplevelse eller ett sätt att få upp en tråkig karl ur sängen. Jag har inga erfarenheter av det och tackar för inblicken.
2012-07-26

  Ingela Svenson VIP
Yipppe!
2012-07-25

  Bodil Sandberg VIP
skrattar gott så kul du är så braa!!
2012-07-25

  © anakreon VIP
Var morgon när
tuppen var galen
så bidde det fart
i sovsalen!
Calle
2012-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa...
2012-07-25

  Lili Samuelsson VIP
lysande. du har sånt kläm på det här. både i rytm och fason. och en jäkla fantasi till att få ihop allihop. snyggt jobbat
2012-07-25

  walborg
Uppiggande!
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP