Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet i ett plan, på 10000 m höjd över havet, på väg till ett annat land.


Öppna dig!




Öppnade mig inåt

mot DIG

och plötsligt

öppnade sig

det ena ansiktet

efter det andra

och möten uppstod

på den vilda oceanen...

och beröringspunkter

på ökenvandringen...


Ögonen blev seende

bekräftande...

De stumma läpparna

talade vishetsord

och de döva öronen

hörde fågelsången






Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 241 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-25 19:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Öppet sinne ... vackert skildrat/ kram
2012-07-29

  Eva Kellett VIP
Härlig text! Jag tänker att det är inte bara olika ansikten hos DIG, det är även olika ansikten inom MIG,(det är väl säkert så du har tänkt) dikten väcker bilder och tankar! Underbart att finna orden! Tack!
2012-07-26

  Bo Himmelsbåge
... att spegla sig själv i någon annan och upptäcka nya sidor av sig själv är fascinerande ... en mycket tankeväckande dikt som lever länge ... mycket fint ... tack ...!
2012-07-25

  walborg
Härligt att läsa att distans krävs för att skapa närhet
2012-07-25

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint
2012-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Dina fina ord är sådana man kan fortsätta att tänka på...
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter