Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linje


Jag känner andra ställen. De susar i mitt inre, visar dimmiga konturer av oförstånd. Snart nog uppenbaras det dunkla. Inom rimlig tid. Det är knappast ett begrepp när klockorna stannat.

Ibland försöker jag att samla på sekunder. Nätterna verkar kortare då trots att mörkret blir längre. Ond är den cirkel som föddes linjär. Strecket fortsätter dock att dras, om och om igen.




Prosa av Anders Perols
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-25 21:18



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker om denna.
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols