Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick full av kärlek


Jag tar av mig min mantel
och låter den falla,
en kung utan krona
blottad och vek

Jag står för dig naken
med ristande kropp,
jag kan inte dölja
mina lögner och svek

Du lyfter mig åter
du andas min tid,
du fyller mitt hjärta
med en blick av kärlek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-25 21:56



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så fint att få vara älskad trots sina fel och brister...
2012-07-26

  Cammie
"med ristande kropp..."
Gillar.
2012-07-25

  Chawa VIP
Mycket känslosam och fin!
2012-07-25

    ej medlem längre
Mjuka vackra ord...som berör.
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP