Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Themsen

 

 

 

 

Bowie
jag står bland blommor
andas knappt
bladen faller
mot sin historia 

so many people
en av dem är jag
en stund

Londons gator ligger renspolade
ilandflutna havsdjur
atletiska immigranter
Amerikanska flaggor

5 years
det är allt vi har
som ett kuddkrig
utan smärta

Skottland därborta
lampor blinkar
stadsgator krymper
natten släcker allt hopp

and there we go
back on track

eskortera mig nedför trappan till Themsen
en båt väntar där
jag är bara på väg till andra stranden

natt
överallt är natt

vi älskar evigheten

rymden
havet
staden
människan

livet

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-26 11:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Fina detaljer. Bowie-känsla på svenska.
2012-07-27

  Ingela Svenson VIP
Alldeles underbara reflektioner, jag fastnar i denna, Bokmärker, våga inte ta bort den!!!
2012-07-26

  anits VIP
Underbart skaldat, dina ord berör
och är mycket tänkvärda
2012-07-26

    ej medlem längre
hoppsan, jag skrev en tom kommentar! den kanske skulle uttrycka min förstummade beundran... rakt av fantastiskt, detta.
2012-07-26

    ej medlem längre

2012-07-26

  aol
bra skriftat särskilt slutraderna som är så verkligt berörande,
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP