Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skickar Spanien ett B-lag till OS ? Av de Stora finns endast Juan Maata och Jordi Alba med....


OS:Fotboll: Ett spanskt B-lag illa ute mot Japan !

Och det har straffat sig ! Mitt optimistiska tips på 4-2 (visste ju INTE att ett B-Gäng skulle representera denna världsnation !) hänger på gärsgår´n. Uselt spanskt spel, slött och oinspirerat , mycket missade passningar och darrigt försvarsspel bäddade för ett japanskt mål ! Mycket riktigt ,det kom också , ca en kvart före slutet gjorde japanerna 1- 0 efter slarv i det spanska försvaret !
Sedan hade Japan ytterligare några riktigt stora chanser, samtliga efter spanska försvarstabbar ! Ganska nära slutet på halvleken schabblar en spansk försvarare (Martinez) med bollen och en japansk anfallare stormar ,nästan ensam, mot mål ! Martinez hänger dock på och alldeles utanför straffområdet brottar (!) han omkull den japanske anfallaren ! Brutalt, med en kraftig eftersläng från spanjoren ! Martinez får ,omgående, rött kort och Spanien är bara 10 man ! Återkommer efter halvtidspausen !
Ouzo ! Så heter den japanske forward som avgjorde matchen mot ett blekt B-Spanien ! Det är han som slog in 1-0 och det blev slutresultatet ! Det var den SÄMSTA insats som jag sett ett spanskt landslag göra , på flera år ! Rättvis viktoria för Japan !

--




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 285 gånger
Publicerad 2012-07-26 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska