Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blommar åter vår evighet


I en tidig morgondimma
då natten viker,
glittrar ditt hår
guldstänk i mina nyväckta ögon

Din siluett målar den vita väggen
vackrare än någonsin,
din mjuka hand
släpper min dröm fri

Nu blommar åter vår evighet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-26 21:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord att smaka länge på...
2012-07-26

  alvan
Njutningsfulla ord... Ger en vacker bild!
2012-07-26

    ej medlem längre
Dina ord nynnar en melodi att njuta av...tack!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP