Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Storbritannien består av spelare från England, Skottland, Wales och Nord-Irland .


Mer OS-Fotboll: Storbritannien - Senegal .

Tippat 3-3 ,på skoj, Storbritannien ska ju vinna . De har dock INTE imponerat i första halvlek även om Craig Bellamy lyckades pricka in en studsboll till 1-0 .
Senegal har dock haft en uppsjö med chanser (bl a lyckades Storbritanniens 19-årige , landskampsdebuterande målvakt slå en kalaspassning till en framrusande Senegalspelare ,som sköt en bit in i straffområdet och lyckades missa ett öppet mål ! Just senegalesernas bedrövliga skottprecision är huvudorsaken till att det står 1-0 till Storbritannien i halvtid ! Många chanser men skotten går utanför ! Återkommer efter matchslut.
I en böljande andra halvlek, med ,stundtals, bra spel så lyckades Senegal , välförtjänt, genom nr 7 Konaté , i ett blixtrande och suveränt anfall, pricka in 1-1 ! Storbritannien piggnade till efter detta baklängesmål, men lyckades inte ta ledningen . Spelet stördes av mycket fula fällningar , främst från Senegals sida och deras spelare fick flera varningar ! Det hade inte varit fel med något rött kort till dem ! Dock så spelade de också en snabb och effektiv kontringsfotboll, som ,flera gånger, hotade Storbritanniens försvar ! 1-1 var ett rättvist slutresultat !

----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-07-26 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska