Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågorna



Vågorna vallar
sin snäckflock fram och åter
någon ger sig av




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-27 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snäckflock - fint!
2012-07-28

  Rosmarin
Vad fin, och med ett stänk av humor. Gillar!
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP