Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Finns det ett passande namn på USA:s utrikespolitik ?



" BILLIONKILLERS !!"




----------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-07-27 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska