Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas livet i mig




Jag ser hur du ler
dina drömmar för mig,
du bär min luft
genom natten,
du andas mig liv
varje morgon,
utan dig
finns ej tid,
utan dig
finns ej ljus

Du
andas livet i mig.










Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-07-28 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt fin!
2012-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...
2012-07-28

  alvan
En underbar kärleksfull hyllning som jag verkligen faller i. Vackert...
2012-07-28

  Palett
Stark text
2012-07-28

  surface to air
Fint!
2012-07-28

  Eva Kellett VIP
Det var en jättefin dikt! Det är kärlek, dina drömmar för mig, en härlig strof tycker jag! Tack för att du delade den!
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP